Skolelærere går nu i protest imod Fortnite.

Skolelærer til Epic Games: “Mine elever spiller for meget Fortnite i timerne!”

Efter Epic Games i marts løftede sløret for, at det ville blive muligt at spille Fortnite fra mobile enheder, er spillet blot vokset endnu mere. Nu er det nået så vidt, at en skolelærer er gået i protest, og har skrevet til udvikleren bag, Epic Games.

Skrevet af Alexander Wilson

I marts måned annoncerede Epic Games, at det ville blive muligt at spille Fortnite på mobile enheder, så du kunne få stillet dine Fortnite-abstinenser når som helst, hvor som helst.

Det er til stor irritation for skolelærere, når deres elever midt i undervisningen lader sig lokke af muligheden for at desturere klassekammeraterne i Fortnite. Derfor er flere lærere gået i protest, og en skole i USA har endda set sig nødsaget til at blokere adgang til Fortnite på netværket.

Dog har en fysiklærer taget skridtet videre og taget direkte kontakt til udvikleren bag spillet:

“Er det muligt, at I kan oprette en pop-up besked, hvor der står ‘Mr. Hillman siger, at du skal stoppe med at spille i undervisningen'” skriver fysiklæren Mr. Hillman til Epic Games. I kølvandet af dette tweetede han en video, som viser, at elevernes mobiler bliver konfiskeret i en kasse for sig selv, når de blevet opdaget i at spille Fortnite eller PUBG.

Efter et par dage havde Epic Games tydeligvis hørt lærerens bøn, da en medarbejder tweetede følgende.

Protesten har efterfølgende fået så stor opmærksomhed, at NBC News lavede et TV-indslag.

Skriv et svar