Astralis skuffede ved ESL Pro League finalerne i Odense. Foto: Skærmbillede fra Twitch.

Skuffelse: Astralis ryger ud af gruppespillet ved IEM Oakland

Der var lagt op til spænding helt til sidst, og det lignede ellers, at danskerne var lige ved at gå videre, da resultaterne forud for kampene meget vel kunne flaske sig til deres fordel, men i sidste ende blev det til en kort fornøjelse ved IEM Oakland.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Efter en skidt start ved IEM Oakland, så havde danske Astralis brug for hjælp fra de andre hold for at overleve i turneringen. Forud for sidste spillerunde, så skulle SK Gaming slå Cloud9, mens NiP skulle slå EnVyUs. Et scenarie, der meget vel kunne blive en realitet.

Danskerne på den anden side skulle blot vinde over det kæmpe underdog hold TheMongolz, og det blev aldrig til nogle problemer for danskerne.

Men uheldigvis, så steppede amerikanske Cloud9 op, og de formåede at slå SK Gaming, der selv spillede for en førsteplads i gruppen.

Dermed ryger danske Astralis skuffende ud i gruppespillet ved IEM Oakland, der mest af alt skyldes en turbulent start, hvor de var nødsagdet til at bruge “zonic” i den første kamp, mens “device” blot ankom til turneringen under en time før kampstart i deres anden kamp, som de også tabte til Cloud9.

Skriv et svar