Soulja Boy starter i 2019 sin egen organisation. Foto: via Wikimedia Commons

Soulja Boy starter egen gaming-organisation i 2019

Den amerikanske rapper, Soulja Boy, som nok bedst huskes for sit hit “Crank That” fra 2007, har netop udtalt, at han har i sinde at starte sin egen organisation i 2019, som kommer til at konkurrere i både Fortnite, Call of Duty, Overwatch og Counter-Strike.

Skrevet af Alexander Wilson

Soulja Boy er en amerikansk rapper, som i 2007 udgav hittet “Crank That”, som de fleste nok husker. Til trods for musikkarrieren så har han nu udtalt til TMZ, at han i 2019 vil starte sin egen esportsorganisation, som kommer til at blive repræsenteret i nogle af de største spil.

Han vil nemlig hente spillere ind til at konkurrere i både Fortnite, Call of Duty, Overwatch og Counter-Strike. Selv fortæller han til TMZ, at han har spillet videospil siden han var helt lille, og nu ønsker han altså at starte sin egen virksomhed inden for esport.

Til at hjælpe ham har han ingen ringere end Tyler “Ninja” Blevins, som er en af verdens største streamere. Han fortæller i ovenstående video, at Ninja allerede har lært ham en masse omkring esport. Hvor projektet fører hen, bliver uden tvivl spændende at se i det nye år.

Skriv et svar