Space Soldiers til Golden: “Undskyld for fansenes opførsel!”

Finalen til WESG 2017 World Finals blev afviklet i går morges imellem tyrkiske Space Soldiers og svenske fnatic, hvor sidstnævnte løb med sejren efter en tæt kamp. Efterfølgende har Space Soldiers-fans været kritiske overfor Maikil “Golden” Selims brug af auto-sniper.

Skrevet af Alexander Wilson

Kampen om 1. pladsen og de 4,8 millioner kroner stod i går morges imellem Space Soldiers og fnatic. Det var en tæt affære, som dog endte i svenskernes favør med en 2-1 sejr.

Efter finalen har utallige Space Soldiers-fans tyet til tasterne og kritiseret fnatics ingame-leader, Golden, for brug af auto-sniper i finalen, som ifølge dem førte til fnatics sejr. Mange hundrede mennesker har kommenteret Goldens billede med pokalen i hånden og skrevet ting som “auto noob” og “bot”.

Herefter har Space Soldiers givet en officiel undskyldning til Golden, hvor de skriver, at de undskylder på vegne af deres fans, og beder ligeledes deres fans om at afstå en sådan opførsel i fremtiden.


Det har Golden svaret tilbage på med følgende tweet.


Golden er rygtet ude af fnatic til fordel for den tidligere Ninjas in Pyjamas-spiller Richard “Xizt” Landström. Om det bliver til virkelighed, må tiden vise.

Skriv et svar