Foto: esm.dk

Spilforslag: Australske Renegades kommer stærkt fra start i EPL

Australske Renegades er undervurderet af bookmakerne, og dette skal udnyttes, når de i nat møder brasilianske Luminosity i ESL Pro League.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

I gårsdagens kampe var det tydeligt, at australske Renegades stadig har noget at skulle have sagt i toppen af Nordamerikansk CS. De blev dog kørt over i første kamp mod OpTiC, men i andet forsøg tog de den hele vejen til overtid mod samme hold.

OpTiC sejrede i sidste ende, men taget i betragtning af, at de ligger nummer 8 i verden, kan det ses som værende et godkendt resultat.

Kigger man på deres tidligere resultater, formåede de at kvalificere sig til DreamHack Las Vegas i januar, hvilket skete ved BO3-sejre over hold som Liquid og NRG.

Det skal samtidig indvendes, at indenbyrdes ser det også bedst ud for det australske mandskab, der har vundet to ud af to kampe.

Her er det dog vigtigt at nævne, at det er helt tilbage fra september sidste år, og Luminosity har skiftet en spiller ud siden.

Sammenlagt må det siges, at australierne burde hive to sejre hjem i nattens ESL Pro League kampe mod Luminosity.

Spiller du hos Nordicbet, får du odds 1,70 på begge kampe, og det anbefales at lave en kupon med to sejre til Renegades.

Kl. 4.20: Luminosity – Renegades (BO1) ESL Pro League. Spil på 2 til odds 1,70 på NordicBet.

Kl. 5.30: Renegades – Luminosity (BO1) ESL Pro League. Spil på 1 til odds 1,70 på NordicBet.

Indsats: 200 kr. 

Gevinst: 578 kr.

Esportsmagasinets bettingregnskab

Begyndt 18/7-2016

Bets: 36

Startkapital: 2.000 kroner

Nuværende: 1.460 kroner

Overskud/underskud: -640 kroner.

Skriv et svar