Foto: esm.dk

Spilforslag: Immortals har gode kort på hånden

Søndag eftermiddag tørner amerikanske Cloud9 sammen med brasilianske Immortals i den amerikanske minor, som giver adgang til kvalifikationen til ELEAGUE Major-kvalifikationen. 

Skrevet af Daniel Winther Pedersen – daniel@esm.dk

Jagten er gået ind på en plads ved ELEAGUE Majoren for de hold, som ikke er kvalificeret via tidligere resultater. Søndag eftermiddag skal både Cloud9 og Immortals forsøge at komme et skridt nærmere en eftertragtet plads til den store CS:GO-turnering.

Det skal de, når de mødes i finalen ved den lille amerikanske minor, hvor vinderen får en plads i kvalifikationen til ELEAGUE Majoren.

Et hurtigt kig på NordicBets hjemmeside afslører, at bookmakerne forventer, at Cloud9 trækker det længste strå i den kamp, som afgøres i bedst af tre maps.

Men, men, men. Helt så enkelt ser det dog ikke ud, når man kigger på de to holds præstationer og indbyrdes opgør.

Da Cloud9 og Immortals sidst tørnede sammen, foregik det ved IBUYPOWER Masters midt i november. Her var det Immortals, som vandt det opgør 2-1 i maps.

I oktober var det Cloud9, som vandt over Immortals, men i september ved Northern Arena var det igen brasilianerne, som viste sig som det stærkeste af de to hold.

Derfor er der lagt op til, at det bliver et meget lige opgør, ligesom de to holds indbyrdes kampe har været de seneste måneder. Derfor mener jeg, at odds 2,56 hos NordicBet er alt for højt, og det burde som minimum være en fifty-fifty-kamp.

Immortals har lige så gode chancer for at slå Cloud9 søndag eftermiddag, som Cloud9 har for at slå Immortals. Derfor spiller vi på en brasiliansk sejr.

Kl. 16.00: Cloud9 – Immortals (BO3), Americas Minor – ELEAGUE Major. Spil 2-tallet til odds 2,56 på NordicBet.

Indsats: 200 kr. 

Gevinst: 512 kr.

Esportsmagasinets bettingregnskab

Begyndt 18/7-2016

Bets: 29

Startkapital: 2.000 kroner

Nuværende: 482 kroner

Overskud/underskud: -1.518 kroner.

Skriv et svar