Foto: esm.dk

Spilforslag: Nordisk hold med gode chancer i Champions League

Der er Global Offensive Champions League på programmet tirsdag aften, og her skal bl.a. det nordiske hold fragsport op imod rumænske Nexus, og det bør blive en lige kamp.

Skrevet af Daniel Winther Pedersen – daniel@esm.dk

Tirsdag spillede det danske CS:GO-hold Tricked sig videre fra første runde af Global Offensive Champions League sæson 5, da det sikkert slog DICKHOUSE 16-3.

Onsdag aften skal det nordiske hold fragsport forsøge at gøre det samme mod rumænske Nexus.

Hos NordicBet er fragsport undertippede til odds 2,10, men det er et nordisk hold, som har flere spændende spillere i sin roster.

Værd at nævne er bl.a. danske “mertz”, som tidligere har spillet på Copgenhagen Wolves. Den 18-årige dansker er en af talenterne på den danske scene, og han har niveauet til at kunne bide fra sig i sådan en kamp, som venter mod Nexus.

Det samme har norske “ultra”, som har erfaring fra nogle internationale events bl.a. med det norske landshold.

Fragsport er en nyt hold, som indtil videre kun har spillet mod Tricked, hvor man tabte 16-3, men Tricked er på dette niveau også et rigtig godt hold.

Omvendt er Nexus med 26 kampe på bagen et mere sammenspillet hold, men med 13 sejre og 13 nederlag i de kampe er det en pose blandede bolsjer.

Derfor ser jeg som minimum, at denne kamp er en 50/50, og derfor er der værdi i at spille på en sejr til fragsport til odds 2,10 hos NordicBet.

18:15: Nexus – fragsport, Global Offensive Champions League. Spil 2-tallet til odds 2,10 på NordicBet.

Indsats: 200 kr. 

Gevinst: 420 kr.

Esportsmagasinets bettingregnskab

Begyndt 18/7-2016

Bets: 24

Startkapital: 2.000 kroner

Nuværende: 262 kroner

Overskud/underskud: -1.738 kroner.

Skriv et svar