Foto: Adela Sznajder via DreamHack

Spiller missede sit fly og kørte ni timer i bil for at komme til ESL i Odense

Tomáš “oscar” Šťastný fra Mousesports, der deltager ved ESL i Odense missede sit fly. Det var der dog råd for. 

Den tjekkiske CS:GO-spiller Tomáš “oscar” Šťastný, endte med at få lidt mere transporttid til ESL i Odense end han havde regnet med. Skæbnen ville nemlig, at trafikken til lufthavnen var noget tættere, end han havde håbet på, og derfor missede han sit fly til Danmark. De fleste ville måske have booket billet til den næste afgang, men det valgte den handlekraftige tjekke ikke at gøre.

Han startede i stedet bilen, og kastede sig ud i en køretur på ni timer. Det skriver han på Twitter:

Astralis kan skrive historie

Hovedturneringen ved ESL i Odense kører henover weekenden d. 7-9 december, hvor Astralis er favoritter til at tage sejren.

I sidste måned hentede Astralis sejren ved IEM Chicago med en finalesejr over amerikanske Team Liquid, hvilket var holdets syvende titel i 2018.

Nok så vigtigt var det, at det var den tredje titel i de otte seneste turneringer arrangeret af enten ESL eller Dreamhack, som er blandt de største arrangører.

Tager et hold fire titler inden for et spænd på ti turneringer, sikrer man sig en såkaldt Intel Grand Slam-titel.

Det har intet hold formået endnu, men Astralis står med en gylden mulighed i Odense, og selv hvis det ikke falder i hak, har Astrali en sidste mulighed for at sikre sig den historiske titel i Katowice i det nye år.

En sejr i en af de to turneringerne vil ikke kun sikre Astralis en plads i esportens historiebøger, men også en bonus på hele én million dollar svarende til 6,62 millioner kroner til holdet.