Sådan så det ud, da holdet blev præsenteret uden deres FU-spillertrøjer. Foto: Skræmbillede fra Twitch / OverwatchContenders

Spillertrøjer forbudt grundet upassende tryk

Da det amerikanske Overwatch-hold Fusion University i går spillede deres første kampe i Contenders-finalen, var det uden den planlagte påklædning.

– Skrevet af William Demant

I forbindelse med deltagelse i finalen, havde holdet fået printet trøjer med bogstaverne FU på brystet. Bogstaverne repræsenterer Fusion University, men er også en populær forkortelse for ”fuck you”. Overwatch Contender-administrationen vurderede derfor, at spillertrøjen var upassende og bad spillerne om, at finde en anden påklædning.

Fusion Univesity var tydeligvis uenige i ligaadministrationens beslutning, som man kan se i tweetet herunder, som afsluttes med et selvironisk #BAMF (bad ass mother fucker).

I stedet for de planlagte FU-spillertrøjer blev således til, at spillerne bar sorte t-shirt. Måske som en stille protest over administrationens valg. I hvert fald var det tydeligt at se på spillerne, da de blev præsenteret, at de synes, at hele situationen var en lille smule til grin.

Se hvordan det så ud, da spillerne blev præsenteret:

Skriv et svar