Astralis møder mousesports i første runde af Majoren. Foto: Jack & Jones

Stem på danskerne: Astralis og device nomineret til bedste eSports hold og spiller i 2017

Danmark er flot repræsenteret ved dette års Esports Industry Awards, som hvert år kårer de bedste spillere, hold, organisationer og meget mere inden for eSporten.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

På trods af at det ikke går forrygende for Astralis lige for tiden, så har de haft et fantastisk 2017, som startede ud med en sejr ved ELEAGUE Majoren i januar.

Og netop derfor er de blevet nomineret til årets eSports hold i 2017. Udover danskerne så er nogle af de andre nominerede LoL holdet SK Telecom T1, Call of Duty holdet fra OpTic Gaming og sidst men ikke mindst The International vinderne, Team Liquids Dota 2 hold.

Dermed er der hård konkurrence, men du kan hjælpe danskerne ved at stemme på dem lige her.

Udover selve Astralis-holdet så har deres superstjerne “device” sneget sig med ved årets eSport PC spiller, men her er der endnu engang hård konkurrence. Danskeren er nemlig oppe mod navne som LoL stjernen “Faker”, danske “Bjergsen” og “Coldzera”.

Du kan stemme på device her.

Afstemningen foregår således, at det afgøres af et 11-personers panel, hvor anerkendte personer som fx “ReDeYe” er med. Alle stemmerne har dog stadigvæk indflydelse, da det ses som en 12. person, der har lige så stor indflydelse som resten.

Skriv et svar