Stor dansk gamingmesse rykker til 2021

Et af landets største events for gaming og e-sport, ODINCON, skubber årets udgave til 2021. Det står nu klart, efter at de tyske partnere på arrangementet har måttet melde fra grundet den nuværende corona-situation.

Der var ellers lagt op til et decideret festfyrværkeri af gaming, gadgets og e-sport i Odense Congress Center, den første weekend i oktober. ODINCON’20 skulle efter planen have slået dørene op for 30.000 spilleglade gæster, til en kombination af store danske og internationale udstillere samt professionel e-sport fra øverste hylde, i form af ESL Pro League CS:GO.

Nu meddeler Odense Sport & Event, der arrangerer ODINCON, at tyske ESL har valgt at annullere alle events resten af året, og dermed heller ikke vil gæste Odense i efteråret. Afmeldingen betyder, at hele ODINCON rykkes til 2021, hvor det er ambitionen at præsentere et endnu større arrangement end i 2019.

– Udstillingsdelen af ODINCON har udviklet sig ekstremt hurtigt, siden vi afviklede for første gang i 2018, og vi forventede på den pæne side af 30.000 gæster til messen som helhed i år. Det skyldes i høj grad at vi tilbyder både e-sport og et stort gamingevent under samme tag, og den oplevelse ønsker vi ikke at gå på kompromis med, forklarer administrerende direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus og fortsætter:

– Vi er i en god dialog med Odense Kommune og ser derfor frem til at fortsætte det stærke partnerskab, der på rekordtid har gjort ODINCON til et must-visit for danske gamere i alle aldre.

Hvornår i 2021 den kommende udgave af ODINCON løber af stablen er endnu for tidligt at sige, men Odense Sport & Event er i disse dage i forhandlinger med ESL om en ny termin, der bliver meldt ud, så snart den er på plads.

Om ODINCON
ODINCON er siden 2017 blevet afviklet i Odense Congress Center, første år af Odense Kommune og siden af Odense Sport & Event. Eventet indeholder dels en eventdel, med udstillere fra ind- og udland, og dels en professionel e-sportsturnering – de seneste tre år ESL Pro League CS:GO.

I 2019 lagde flere end 25.000 gæster vejen forbi Odense Congress Center, mens udstillerne blandt andre talte Sony, Nintendo, Activision, HP, Elgiganten og mange flere.

Skriv et svar