Store ændringer på vej i Hearthstone: Blizzard fjerner irriterende moment

Når den næste expansion udkommer, vil Blizzard have fjernet et yderst irriterende (og dyrt) moment fra Heartstone.

“YES – Et Legendary kort… Men hmm… Vent.. Har jeg ikke den?” – ind og tjekke collectionen og jo – nu har du to af den samme legendary.

De fleste Heartstone-spillere kender til frustrationen, når man får et Legendary kort, som man allerede ejer. Men det er snart slut.

Når den næste expansion udkommer om et par måneder, vil det ikke længere være muligt at få et legendary kort i pakkerne, hvis man allerede ejer det. Det er ligegyldigt om man har craftet kortet, eller om man fået det i en pakke.

Det er dog stadig muligt at få duplikerede kort, men det er nok de færreste, der kommer til at stå i den situation. Dette er nemlig kun muligt, hvis man ejer alle legendary kort.

Derudover vil der ligeledes blive sat begrænsninger på de andre kort, så man ikke længere vil kunne få mere end to af det samme kort i hver pakke.

Dropraten på legendaries i nye expansions vil også blive højere, og Blizzard lover mindst en legendary i de første ti pakker, man åbner af en expansion. Tidligere har garantien været udløst af pity-timeren, der PT ligger på 40 pakker.

Se hele annonceringen af de nye “regler” herunder:

Skriv et svar