Zlatan er bare en af mange fodboldspillere, der er hoppet med på e-sportsbølgen! Foto: Twitter / Zlatan Ibrahimović @ ibra_official

Streamer Fortnite med Zlatan: Kickstarter Twitch-karriere

Zlatan Ibrahimović og Fortnite er unægteligt to af ungdomskulturens stærkeste brands. Kombinér dem, og du har opskriften på succes. Det var således hvad Zlatans bror gjorde i går.

Det hjælper altid at have familierelationerne i orden, og det må man sige, at den svenske Twitch-streamer KekGs har. Han er nemlig lillebror til ingen andre end Zlatan Ibrahimović. Og i går var det lykkedes ham at overtale storebror til at være med på hans Squad i Fortnite.

Tallene taler for sig selv

Som vi allerede har set med Ninja og Drake, så er kendis-collabs en fantastisk måde at lede opmærksomhed mod sit stream på. Inden KekGs startede gårsdagens stream, havde han 3.296 følgere på Twitch. I dag – under 24 timer senere – har han 15.819. Det store boost i følgere kommer sig af, at Zlatan tweetede om begivenheden, mens det stod på.

Det er også helt tydeligt at se på KekGs seertal, hvornår at Zlatan udsendte tweetet. I løbet af stremets første to timer var det maksimale antal seere på én gang blot 35, mens det kort tid efter tweetet ramte hele 12940. Det er altså ikke småting, som sådan et samarbejde kan føre med sig, hvis man gør det rigtigt.

Masser af typiske Zlatan-kommentarer

Selvom Zlatan har ry for at være god til det meste, er Fortnite ikke han stærkeste side. Det holder ham dog ikke fra at komme med masser af kæphøje kommentarer i bedste Zlatan-stil. Se de bedste herunder.


Ikke første gang

Det er ikke første gang, at de to familiemedlemmer streamer Fortnite sammen. Zlatan har også tidligere re-tweetet KekGs’ tweets, men gårsdagens solo-tweet fra Zlatan gav noget mere succes.

[adrotate banner=”6″]

Skriv et svar