Her ses Svenskeren (tv.) og Bjergsen (th.) da de leverede den helt store overraskelse mod Immortals tidligere på året. Foto: Skærmbillede af Riots stream.

Svenskeren: “Vi kan slå alle hold i NA LCS”

Team Solomid har fået en drømmestart på summer splittet og ligger på en delt førsteplads.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Team SoloMids League of Legends hold har fået den bedst mulige start på summer splittet i  NA LCS. Med to sejre over henholdsvis CLG og Team Liquid, deler TSM nu førstepladsen med Immortals, Team Envy og Apex.

Kunne du være interesseret i at støtte Esportsmagasinet med 1 kr. pr. artikel, så vi kan tilknytte endnu en skribent? – Læs mere her.

Bevares, denne stilling bliver der ændret på mange gange inden vinderen er fundet, men TSM viste fremragende takter i begge kampe, og det virkede som om, at holdet var blevet spillet bedre sammen, end det var tilfældet under spring splittet. Begge danskere gjorde det rigtig godt, og specielt Søren “Bjergsen” Bjerg var i storform.

Thescoreesports har interviewet den danske spiller Dennis “Svenskeren” Johnsen om starten på summer splittet.

I interviewet fortæller han blandt andet, at holdets nytilkomne support-håb Vincent “Biofrost” Wang passer rigtig godt ind på holdet.

“Biofrost er en rookie, men han tager rigtig godt imod kritik, for han vil virkelig gerne blive bedre. Og han vil bare vinde,” siger Svenskeren.

Han fortæller også, at kampene mod CLG og Team Liquid skulle vindes, og at holdet er i stand til at slå samtlige hold i den Nordamerikanske Liga.

Man kan se hele det fem minutter lange interview herunder.

Skriv et svar