Foto: Team Liquid

Team Liquid sætter spiller af holdet, en uge inden summer splittet starter

Under Team Liquids bootcamp i Korea blev det tydeligt, at en enkelt spiller ikke længere passede ind på holdet.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Team Liquid, der endte på fjerdepladsen i den Nord Amerikanske League of Legends Championship Serier (NA LCS) i spring splittet, har netop meldt ud, at de har suspenderet Joshua “Dardoch” Hartnett i foreløbigt to uger.

Kunne du være interesseret i at støtte Esportsmagasinet med 1 kr. pr. artikel, så vi kan tilknytte endnu en skribent? – Læs mere her.

“På grund af problemer med opførslen og dynamikken på holdet, har vi valgt at suspendere Joshua “Dardoch” Hartnett i to uger,” skriver holdet i en officiel udmelding.

Holdets træner Yoonsup “Locodoco” Choi udtaler, at problemerne overordnet skyldes, at “Dardoch” ikke har været villig til at parere ordrer, og ikke har været i stand til at tænke som et hold.

“Det kommer måske som et chok for vores fans, at vi starter sæsonen på denne måde. Men som træner tror jeg på, at League of Legends i bund og grund er et holdspil, og en spiller, der ikke kan acceptere dette og ikke kan sætte holdet foran sig selv, vil hæmme holdet i det lange løb,” siger han og fortsætter:

“Vi vil sejre gennem vores teamwork og indsats og ikke som individuelle spillere, og jeg er stadig sikker på, at vi har et godt summer split foran os,” siger han.

Medejer af holdet Steve Arhancet fortæller også i udmeldingen, at suspenderingen har været den sidste udvej.

“Personligt er jeg stor fan af Josh og har høje tanker om hans spil og resultater. Jeg har brugt en stor portion tid sammen med vores støttepersonale, hvor vi har rådgivet og mentoret ham. For nylig fløj vi vores sportspsykolog ind til bootcampen i Korea, så hun kunne arbejde tæt sammen med Dardoch og holdet for at finde en løsning,” skriver han.

Dette er selvsagt ikke lykkedes, og Team Liquid arbejder nu på at finde et nyt hold til Dardoch.

Selv har Dardoch ikke dårlige ting at sige om hans måske forhenværende arbejdsgiver.

“Helt fra start har Team Liquid behandlet mig godt, f.eks. da de flyttede mig fra Challengers til LCS efter kort tid. Der har været problemer med holdets dynamik, og det har gjort det svært for mig at holde niveauet. Men jeg er stadig mere motiveret og ivrig efter at spille end nogensinde før,” siger han.

Skriv et svar