Tfues kontraktdrama fortsætter i stor stil

For et par dage siden, berettede vi om hvordan Fortnite-spilleren Turner “Tfue” Tenney har valgt at sagsøge sin egen organisation, fordi han mener at kontrakten han har underskrevet er urimelig.

Det fik FaZe-ejeren Ricky “Banks” Banks til at give et modsvar, som man kan læse i artiklen. Efterfølgende var der en dag med stilhed, men nu er det hele blusset op igen – for fuld musik.

Først udgav Tfue denne video, hvor han beder FaZe om at frigive kontrakten, så alle kan se hvor – ifølge ham – urimelig den er.

Det har siden fået Banks til at lave en lang række tweets om situationen. Blandt andet dette tweet, hvor han beretter, at Tfue er blevet tilbudt en række forskellige kontrakter, som han alle har afslået:

Senere hen tweeteede Banks også følgende tweet med et billede fra Tfues bror, der går under brugernavnet Jack Tenney på Twitter:

Senere hen ville Banks gerne indrømme, at Tfues første kontrakt ikke var specielt god, hvorfor man flere gange har forsøgt at forhandle en ny kontrakt på plads:

Den omtalte kontrakt er siden hen – angiveligt – blevet leaked. Den ser således ud:

Banks – der har erkendt at kontrakten var dårlig for Tfue – har flere gange også meldt ud, at FaZe ikke har krævet de konkrete summer fra Tfue, og at de i alt blot har nuppet 60.000 dollars fra ham, selvom de – ifølge kontrakten – har været berettiget til meget mere.

Det sidste ord er næppe sagt i denne sag.

En kommentar

Skriv et svar