Obsidian fik et hit med The Outer Worlds, nu udvides spillet med DLC'er. Foto: Obisidian / Microsoft

The Outer Worlds får en DLC i det nye år

Er du heller ikke færdig med det mareridtslignende corporation-helvede blandet med sortkomisk Sci-Fi, der udgør The Outer Worlds, kan du nu se frem til en udvidelsespakke i det nye år.

af Peter Skjøtt Poulsen

The Outer Worlds var et kæmpe hit for udviklerne Obsidian. Det er måske ikke den dybeste rollespilsoplevelse, men universet er blødende smukt, og mesterligt skrevet -og så er det simpelthen bare en kanon sjovt spil. Her på redaktionen var vi meget begejstret for spillet, og gav det 5 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse.

I kølvandet på spillets sucess, har Obsidian netop kunnet offentliggøre at eventyret fortsætter: 

”Takket være det hårde arbejde fra holdet bag The Outer Worlds, blev vi nomineret til prisen for Best Narrative, Best Performance, Best RPG og Game of the Year, ved dette års Game Awards”, fortæller Obsidians SoMe Manager Shyla. ”…Men eventyret er ikke forbi endnu, da vi er begejstrede for at kunne offentliggøre at vi udvider historien gennem en DLC næste år. Detaljer vil komme på et senere tidspunkt.” slutter hun af.

Vi vil sidde klistret til skærmene i jagten på ny information om den kommende udvidelse, og glæde os til at dele nyhederne med jer, som de løbende udfolder sig.

Skriv et svar