Duncan "Thorin" Shields. Foto: Adela Sznajder via DreamHack.

Thorin ytrer hård kritik af James Bardolph og FACEIT

Duncan “Thorin” Shields har været aktiv del af esportsjournalistik siden 2001, har været i studiet som ekspert til et hav af store turneringer og er en af de mere aktive content-creators i CS:GO. Hans nyeste YouTube-video har dog landet ham i et større skænderi. 

Skrevet af Johannes Kjems

Den 35-årige Duncan “Thorin” Shields kommer til tider i klammeri med andre i industrien, da han bestemt ikke er bange for at sige til, hvis han føler at uretfærdighed finder sted. Senest har det bragt kold luft mellem ham og kollegaen James Bardolph.

 I det nyeste afsnit af Thorins YouTube-serie “Thorin’s Thoughts” skydes der med tunge skyts efter FACEIT, der i september var værter for Majoren i London. Især topkommentatoren James Bardolph står for skud. Som kommentator og højtstående ansat i FACEIT er James Bardolph inhabil, mener Thorin, der også påstår at James Bardolph har været direkte involveret i ansættelsen af kommentatorer og eksperter. “Man ved ikke om han er ens medkommentator eller ens chef,” siger Thorin.

Derudover kritiseres FACEIT for at have hyret et middelmådigt hold af eksperter for at spare penge, og at de som blev hyret er blevet betalt langt under industristandarden.

Det hele skal dog tages med et gran salt, ifølge James Bardolph selv, der svarer igen på Twitter:

Det omtalte afsnit af Thorins Thoughts kan ses her:

Skriv et svar