iBUYPOWER kunne meget vel blot være en brøkdel af hold, som har været involveret i matchfixing. Foto: ESEA.

Tidligere match-fixing spillere vender tilbage: DaZeD og swag med nyt hold

Tilbage i 2014 tabte det tidligere iBUYPOWER-mandskab en kamp mod NetcodeGuides med vilje, hvilket de tjente på, da de havde fået venner og familie til at smide skins på kampen. Nu vender flere af spillerne tilbage, men det bliver under DaZeD’ egen organisation.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Der er tale om tre spillere fra det gamle iBUYPOWER, som nu officielt er gået sammen om at lave et nyt CS:GO-hold.

Både ESL og DreamHack har nemlig ændret deres regler således, at det gamle iBUYPOWER-hold ikke længere er udelukket fra deres turneringer.

Og det er præcis derfor, at både “swag”, “DaZeD” og “AZK” vender tilbage med et nyt hold, hvilket de afslørede for omkring 10 dage siden.

Nye informationer er netop kommet frem angående holdet, da de har valgt ikke at spille under en organisation på trods af, at de har haft flere tilbud.

DaZeD har i stedet lavet sin egen organisation, da fremtidsudsigterne stadig ikke er helt faste for holdet, afslører han på twitter:

Det skyldes sandsynligvis, at han ikke vil holde spillerne tilbage under en længere kontrakt og samtidig ikke kan garantere nogle resultater for en organisation, da han simpelthen ikke ved, hvordan holdet kommer til at præstere på længere sigt.

Som han skriver er han altså åben overfor, at spillerne kan købes fri, hvis nogen har interesse i det. Indtil videre kommer de dog til at spille sammen under DaZeD egen organisation, der er baseret på hans personlige opsparing.

Holdet består af følgende:

 Sam DaZeD Marine
Braxton swag Pierce
Keven AZK Lariviere
Michael dapr Gulino
Matt Pollo Wilson

 

Skriv et svar