Til dig der mangler penge til det nyeste gamerudstyr

REKLAME

Nu om dage er der intet unormalt ved at tage et lån. Faktisk har utroligt mange danskere den dag i dag på et tidspunkt i livet taget et lån, og også haft nogle gode oplevelser med dette. Men hvad er en ”god” grund til at tage et lån, og hvilket lån bør du overveje? 

Hvilken låne-type passer bedst til dig?

Når det drejer sig om et lån, så er der ikke noget der hedder en ”god” eller ”dårlig” grund, eftersom at det er meget individuelt. Når du låner penge, er det fordi det er noget du mener, at du gerne vil låne penge til, og sådan er det. Du kan få et kviklån til nyt gamerudstyr f.eks. via Pengeinfo.dk hvis det er det du ønsker. Det er helt op til dig selv hvad du ønsker at låne penge til, dog kan det være en fordel at have lidt bekendtskab med de forskellige lånetyper først.

Et kviklån er et af de lån der hyppigst bliver benyttet, fordi lånet dertil kan bruges til lige det du ønsker. Fordelene ved et kviklån er mange, eftersom du modtager et forholdsvis højt beløb, og du ofte modtager det kort tid efter du ansøger om det. Gamerudstyr er f.eks. ofte en lettere dyr fornøjelse, og hvis du står og mangler det lige nu og her, så kan et kviklån være lige det lån du søger. 

Kend dit kviklån

Men selvom der er mange fordele ved et kviklån, så er det også vigtigt at du kender til bagsiden af disse. Et kviklån har ofte en højere rente end normale lån, og det skal du være opmærksom på inden du ansøger. Mange har ikke noget problem med dette, men derfor er det stadigvæk en god idé at kende til på forhånd.

Et kviklån er let både at ansøge om og blive godkendt til, og det kan for nogen også være lidt af en farlig affære, eftersom et kviklån ofte kan virke meget fristerende. Der er intet i vejen med at tage et lån, du skal blot være opmærksom på hvad det er du laver inden du låner for mange penge. Mange bliver blændet af muligheden for at tage et lån hurtigt og nemt, og glemmer derfor at læse hvilke vilkår der følger med. 

Vigtige informationer så ingen uheldige situationer opstår

Inde på Pengeinfo.dk kan du finde en oversigt over de forskellige udbydere, samt information om, hvor meget løbetiden er på og hvad renten er. Disse er alle informationer der er vigtige at læse op på, før der ansøges om et lån. Grunden til dette er, at du så ikke oplever nogle uventede overraskelser hen ad vejen.

Det ville være ærgerligt, hvis dit gamerudstyr pludselig blev dobbelt så dyrt, fordi du ikke have læst omkring lånet, og endte med at låne flere penge end du kunne tilbagebetale. Hertil ville der nemlig komme mange renter løbende, og det er bestemt noget man skal være opmærksom på – helst inden situationen opstår, så der er mulighed for at forhindre eller gøre noget ved dette.

2 kommentare

  1. Der er kun én ting at sige om kvik-lån: lad være! Det er en direkte usmagelig låneform, som flår pengene op af lommen på en – der er intet godt at sige om det.

    Forbrugerrådet Tænk understøtter ovenstående og siger dette:
    https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/privatoekonomi-og-aftaler/kviklaan-saadan-kan-du-undgaa-dem

    En stor del af målgruppen herinde på esportsmagasinet er netop unge mennesker, som naturligt er nemme ofre for at etablere gæld via kviklån – bl.a. Fordi banker fornuftigt ofte afviser helt unge mennesker, når de forsøger at låne penge.

    Derfor er jeg mildest talt chokeret over, at man i flere indlæg herinde reklamerer for de meget giftige låne-typer. Det er på alle måder uetisk. Jeg håber virkelig, at man vil tænke sig grundigt om fra redaktion – og bevare sagligheden i de ting, man vælger at lægge op fremover.

  2. Hvorfor er der ikke anmærket, at dette er sponsoreret indhold?

Skriv et svar