Foto: Fragleague

Tilmeld dit CS:GO eller PUBG hold Fragleague nu

Du har nu muligheden for at tilmelde dit CS:GO eller PUBG hold til Fragleague. Det eneste krav er, at du har det sjovt med at spille.

Skrevet af Mads Bernhardt

Med tre kvalifikationsrunder tilbage kæmper de bedste hold i Norden stadig om en plads i Fragleague’s top division. Alt imens har folkene bag den nye esports liga netop åbnet for tilmeldingerne til de lavere divisioner.

Arrangørerne bag ligaen opfordrer alle CS:GO og PUBG hold uanset niveau eller ambitioner til at tilmelde sig.

“Hold der enten ikke har kvalificeret sig, har deltaget i kvalifikationen eller ikke tror at de har niveauet til at konkurrere i topligaen, men bare gerne vil have det sjovt med at spille er velkomne”
skriver Fragleague i pressemeddelelsen på deres hjemmeside.

Du kan tilmelde dit hold via Epulze, der er Fragleagues officielle tuneringsplatform. Alle spillere skal have en konto. Tilmeldingsfristen er den 16. september. Hvilken division dit hold bliver placeret i, afhænger af jeres deltagelse i kvalifikationen til Fragleague.

Første sæson af Fragleague starter officielt den 24. september og har en samlet præmiepulje på 150.000 svenske kroner. Flere danske hold kæmper om en billet til den øverste division. Senest har Ambush formået af sikre sig en plads.

Skriv et svar