Credit: Shutterstock

Tjen penge på gaming – tre gode råd

Spilmarkedet er inde i en rivende udvikling, og der er mange om buddet, men der er gode penge at tjene, hvis du når igennem nåleøjet. Her er nogle råd til, hvad du kan gøre for at komme i gang. Du behøver ikke at være professionel for at tjene penge på gaming, du kan tage en helt anden vej ind på markedet. 

Blog om gaming

Hvis du er god til at formulere dig på skrift og kan skrive fængende indlæg, og samtidigt skille dig ud fra de andre. Så er der god mulighed for at opnå en god indtjening. Det er en længere proces, da det kræver en del indlæg og læsere for at opnå en position på markedet, der kan give dig penge på lommen. Klø på. Skriv f.eks. om et spil du har interesse for. 

Youtube er en god gaming kanal 

Som det er tilfældet med en blog, vil du i starten skulle lægge mange timer for at blive en ny kendt youtuber, men prøv at lav en video og så er du i gang. Find din egen vej, så du skiller dig ud fra mængden. I takt med at visningerne stiger på din kanal, vil du kunne begynde at tjene penge. Du kan f.eks. streame på youtube når du spiller dit yndlingsspil. Snak med dit publikum og giv kanalen dit særpræg. 

Er du en ny holdspiller hos Astralis?

Hvis du vil være professionel, kræver det selvfølgelig rigtig meget. Der er meget konkurrence på området, og det er et nåleøje at komme igennem. Hvis du ikke drømmer om en professionel karriere, kan du tage en anden vej, nemlig ved at live streame at du spiller på mediet Twitch. Her drejer det sig ikke absolut om at have et talent, men om at kunne underholde seerne.