Nicolai "device" Reedtz.

To danskere i Thorins top 10

Esportshistorikeren, Duncan ‘Thorin’ Shields, har offentliggjort sin liste over 2017 ti bedste spillere og det er med dansk deltagelse.

Skrevet af Miki Jørgensen

2017 var et godt år set med danske øjne. Astralis vandt en major, hele CS:GO-scenen kom endelig til landet og North så dagens lys. De store begivenheder har kun været med til, at det har været et fremragende år og især to danske spillere har skilt sig ud af mængden. Det mener ‘Thorin’.

På sin liste over de bedste spillere fra sidste år finder vi Kristian ‘k0nfig’ Wienecke på en 10. plads mens vi på 5. pladsen finder Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz.

‘Thorin’ begrunder ‘k0nfigs’ placering med, at “han har gjort 2017 til sit bedste år og gav ‘dev1ce’ kamp til stregen for æren om at være den bedste dansker. Især i den sidste del af året.”

Englænderen fortsætter sine rosende ord til danskeren og siger, at hans aggressive stil er en klar indikator for hans store selvtillid og hans succes på trods af, at holdet ikke altid har kunne følge med.

Uheldigt for ‘dev1ce’ blev en sygdom i slutningen af året en trist afslutning, for hvad der var på vej til at være en fantastisk sæson. ‘Thorin’ er stadigvæk ude med store lovprisninger for danskeren og kalder ham en af de bedste AWP’er.

“Astralis er en af de mest komplette hold, som vinder kampe gennem struktur og holdspil. Men ‘dev1ce’ og hans AWP har været det mest bemærkelsesværdige spillerbaseret bidrag til holdet succes,” siger ‘Thorin’.

Listen toppes af ‘coldzera’ på første pladsen, mens ‘NiKo’ og ‘s1mple’ tager sig af henholdsvis anden og tredje pladsen.

Skriv et svar