De to populære kommentatorer "MonteCristo" og "DoA" er færdige med League of Legends. Foto: Twitter

To af de mest populære LoL-kommentatorer stopper nu endegyldigt

De er to af de mest populære League of Legends-kommentatorer, men lige siden sidste års Worlds har der været knas i forholdet mellem “MonteCristo” og “DoA” og Riot Games. Nu siger de to kommentatorer så endegyldigt farvel til League of Legends.

Skrevet af Daniel Winther Pedersen – daniel@esm.dk

10 sæsoner blev det til for kommentatorparret Christopher “MonteCristo” Mykles og Erik “DoA” Lonnquist i den koreanske League of Legends-liga LCK.

De to ekstremt populære kommentatorer har nemlig meddelt Riot, at de ikke vil fortsætte samarbejdet i den kommende sæson. Det skriver både “MonteCristo” og “DoA” på deres Twitter-profiler.

Artiklen fortsætter under reklamen…

“Efter 10 sæsoner har “DoA” og jeg valgt at stoppe med at kommentere LCK. Det var en hjerteskærende beslutning, og vi vil komme med et statement snart,” skriver “MonteCristo” på sin Twitter-profil.

I stedet skal de to herrer fremover fokusere på at kommentere Overwatch i form af APEX Season 2.


Hele balladen mellem “MonteCristo” og “DoA” og Riot Games begyndte op til Worlds i 2016, da “MonteCristo” ikke modtog en invitation fra Riot Games til at kommentere Worlds, og da han ikke gjorde det, sagde “DoA” nej tak.

Læs også: MonteCristo om skifte: “Blizzard har betalt mig mere for to uger, end Riot har for fem”

“MonteCristo” havde ellers kommenteret Worlds siden 2013, men var altså vejet og fundet for let af Riot Games til sidste års verdensmesterskaber i League of Legends.

De to nye kommentatorer i LCK bliver Chris “PapaSmithy” Smith og Seth “Achilios” King, og det er godt nyt ifølge “MonteCristo”.


“Du kommer til at være i gode hænder med “PapaSmithy” og “AchiliosCasts” i de tre dage med OGN LCK-casts i denne sæson. Jeg ser frem til at kigge med,” skriver “MonteCristo”.

Skriv et svar