Topspillere banter løs efter mousesports-triumf

I weekenden lykkedes det mousesports at vinde DreamHack Open Tours. Det har siden startet en hyggelig omgang banter på de sociale medier.

Betway esports spurgte i et tweet, om hvorvidt man troede at Finn “karrigan” Andersen ville vinde flere triumfer hos mousesports end hans forhenværende hold, FaZe, kommer til at vinde i år. Her var FaZe-træneren yNK hurtig ude med en kommentar:

“Hvis de bliver ved med at spille DreamHack Opens, så gør de måske,” tweetede han, hvilket resulterede i en masse reaktioner fra CS-verdenen – blandt andet fra mousesports-holdet selv:

Efter sejren var det karrigan, der var en af de første til at åbne op for den løsslupne snak på Twitter. I finalen mødte de Valiance, hvor Nemanja “huNter” Kovac spiller. Det er FaZe-spilleren NiKos bror.

Sejren over Kovac gjorde, at karrigan mente han skulle have en øl på NiKos regning som resultatet af et indbyrdes væddemål. Det afviste NiKo dog, eftersom det ikke var ham, han havde besejret.

Karrigan var dog hurtigt til at rette sigteskiven mod NiKo, og senere proklamerede han, at mens huNter afgjort er en boss, så er NiKo den endelig boss:

Det hele er sjov og lir, men det giver gode indikationer på at både mousesports såvel som FaZe er klar til at udvide de sjove løjer til de sociale medier – og det giver noget farve i en konkurrenceverden.

Skriv et svar