Ja, den er god nok. Det er Nuke, men blot i en helt ny version.

Topspillere forstår ikke Inferno-beslutning: Cobble eller Dust2 ville være bedre

Valves beslutning om at fjerne Inferno fra den aktive map-pool og erstatte det med en moderniseret udgave af Nuke møder hård kritik fra både spillere og trænere.

Skrevet af Daniel Winther Pedersen – daniel@esm.dk

For lidt over en uge siden sagde Valve farvel og tak til Inferno, og goddag og velkommen tilbage til Nuke, som snart er med i den aktive map pool i CS:GO-turneringer igen.

Valves beslutning har i den grad skabt en masse diskussion blandt de professionelle hold, hvor det bestemt ikke er alle, der er lige glade for hverken Nuke eller farvellet til Inferno.

En af de spillere, er Johannes “nex” Maget fra tyske mousesports, som hæfter sig mest ved, at han ikke mener, at der var noget godt alternativ at skifte Inferno ud med.

“Efter min mening viser den nye version af Nuke, at den har alt for mange fejl til, at den overhovedet kan blive betragtet som mulighed til turneringer,” siger Johannes “nex” Maget til theScore esport. 

“Jeg vil endda sige, at den nye version er dårligere end den tidligere version.”

Selvom flere ligesom “nex” er utilfredse med den nye udgave af Nuke, så er der også flere, som er utilfredse med, at det var netop Inferno, som skulle vige pladsen for forandring.

Fnatics træner Viktor “vuggo” Jendeby siger til samme medie, at han hellere ville have set, at det var Cobblestone eller Dust2, som røg ud af map poolen. Det ville ifølge ham være et bedre valg.

Men hvordan vurderer man, om det ene map er et bedre valg end et andet?

Tempo Storm-spillerne Henrique “HEN1” Teles, Gustavo “SHOOWTiME” Gonçalves og Ricardo “boltz” Prass mener, at Inferno kræver noget af holdene, som andre maps ikke gør.

“Inferno er et map, hvor du har brug for strategier og holdspil for at levere en stærk indsats. Vi forstår ikke, hvorfor den blev fjernet. Vi ville have valgt at fjerne Dust2 i stedet for, da det er et mere random map,” siger de tre spillere til theScore esport.

Samme skepsis har CS:GO-eksperten og analytikeren Thorin:

Skriv et svar