Til EVO 2018 vil der blive dystet i Super Smash Bros, Street Fighter, Tekken 7, Dragonball Fighterz, Injustice 2, Guilty Gear X og BlazBlue: Cross Tag Battle. Kilde: Pixabay.com

Trolling eller trussel?: Twitch-bruger skaber usikkerhed i community

En Twitch-bruger har skabt stor usikkerhed i det internationale Fighting Game community, efter at han skrev en kommentar, hvor han truede med at ville starte et masseskyderi ved stort event i Las Vegas.

– Skrevet af William Demant

Store dele af verdens Fighting Game Community samles hvert år til EVO-finalerne, der er en af de største og mest prestigefulde turneringer inden for Fighter-genren. I år foregår finalerne i Las Vegas, og der dystes i bl.a. i Super Smash Bros, Street Fighter og Tekken 7.

Der er dog blevet skabt en del usikkerhed og debat omkring de kommende finaler, efter at en bruger på Twitch skrev følgende kommentar på Street Fighter-streameren ’yungmushu_’s stream: ”Mass shooting @ EVO 2018 see you there”

Står sammen på Twitter

I går spredte rygtet om den ondsindede kommentar sig så til Twitter, hvor det skabte stor forargelse hos folk i Fighter-fællesskabet.

EVO tager sagen meget seriøst

Selvom kommentaren i bedste fald kommer fra en ung teenager, der ikke har tænkt over konsekvenserne af sine handlinger, tager EVO sagen meget alvorligt.

Arrangøren af EVO 2018 Joey ‘Mr Wizard’ Cuellar har således givet udtryk for, at de han har været i kontakt med FBI og Twitch, der ser med stor alvor på sagen.

Skriv et svar