Team SoloMid: I skylder en af vores spillere to månedslønninger

Ejeren af Team SoloMid er gået til angreb på deres nyeste spiller, Biofrosts, tidligere hold, som han mener, skylder Biofrost penge.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Team SoloMids nye stjerneskud, Vincent “Biofrost” Wang, har tilsyneladende ikke fået løn for de to sidste måneder, som han spillede for Dream Team.

Kunne du være interesseret i at støtte Esportsmagasinet med 1 kr. pr. artikel, så vi kan tilknytte endnu en skribent? – Læs mere her.

Derfor er “Biofrost”s nye chef, Andy “Reginald” Dinh, gået i offensiven, for at få Dream Team til at punge ud. I et Twitlonger statement, hævder han, at “Biofrost” fik sin sidste løn i Februar, selvom han var en aktiv del af holdet i både marts og april. Det drejer sig om to månedslønne af 2.000 dollars hver.

Da “Biofrost” ikke længere modtog løn fra Dream Team indledte han sent i april forhandlinger med Team SoloMid, og da Dream Team opdagede dette, klagede de straks til Riot, da de mente, at det var i mod reglerne.

Riots undersøgelse af sagen har dog vist, at Team SoloMid var i deres gode ret til forhandle med “Biofrost”, da han som sagt ikke havde modtaget løn, og derfor ikke var underlagt de samme regler, som han ellers ville have været.

“Jeg gik offentlig ud med dette, for at sikre mig, at de ikke gør det samme mod andre spillere. Jeg ønsker også at skabe opmærksomhed omkring de andre spillere, der bliver udnyttede. Hvis dit hold ikke betaler dig, så opfordrer jeg til, at man melder det ud offentligt, hvis det ikke lykkes at løse problemerne internt,” skriver han.

Kort efter sendte Dream Teams general manager Keaton “Bee Sin” Cryer også et statement ud, hvor han fremlægger sagen set fra Dream Teams perspektiv.

Her forklarer han, at grunden til, at man ikke har udbetalt løn til “Biofrost”, er, at han ikke har spillet officielle kampe i perioden, men blot har trænet med holdet og derfor ikke er berettiget til løn. Dette er dog direkte i strid med den kontrakt, som “Biofrost” har skrevet under på:

DTkontrakt

Neil Bhasin, som fremgår af kontrakten, var senere ude at forsvare den manglende lønudbetaling på Twitter. Her er han dog røget i kraftig modvind, og brugere på Twitter anklager ham blandt andet for ikke at have styr på sin kalender.

 

Kunne du være interesseret i at støtte Esportsmagasinet med 1 kr. pr. artikel, så vi kan tilknytte endnu en skribent? – Læs mere her.

Skriv et svar