Billede: TSM

TSM har spillet 10 games og 383 minutters LoL på to dage

Det må siges at have været et udmattende forløb for TSM-drengene, som efter tre lange år igen kan løfte trofæet og kalde sig for mestre. Det skal dog siges, at weekeden nok var det største bump på deres vej mod mesterskabet, hvor de skulle spille 383 minutters ”on-stage” League of Legends på blot to dage.

TSM spillede to lange serier mod henholdsvis Team Liquid og FlyQuest, hvor alle games udspillede sig over 30 minutter. I deres serie mod Liquid varede det fjerde game sågar over 50 minutter, hvilket ledte til et 42 minutters slag for at vinde serien.

TSM spillede 18 games i 2020 LCS Summer, hvilket, hvis man sammenligner, betyder at TSM har spillet over halvdelen af en sæsons games på blot to dage.

Det var en serie, der så begge mandskaber kæmpe til det sidste, og som forventet, så var mandskabet glade, men umådeligt trætte efter serien. Det er tydeligt at se, at serien var hård, men dog det hele værd, når de nu igen kan kalde sig for LCS Champions.

I sin helhed spillede TSM 25 games gennem playoffs, hvor vi så hele tre serier gå til fem games. FlyQuest derimod, de spillede blot 19 games gennem playoffs, hvilket stadig er ét game mere, end hvad de spillede i den regulære sæson.

2020 World Championship

TSM kan nu glæde sig over endnu et LCS-trofæ i skabet, og de skal nu bruge tid på at genfinde kræfterne – dog ikke for lang tid. De skal nemlig forberede sig til 2020 World Championship, der starter d. 25. september.

Worlds er uden tvivl det største event, vi som fans kommer til at se hele året, og det bliver spændende at følge med, eftersom NA og EU ikke har mødt et eneste internationalt hold i år, grundet COVID-19.