Foto: Riot på Flickr

TSM og UOL brager sammen i IEM-semifinale

Kl. 19 i aften (dansk tid) starter virakken om, hvilken region, der er bedst, endnu en gang. Det sker, når amerikanske Team Solo Mid og europæiske Unicorns of Love mødes i semifinalen ved Intel Extreme Masters i Oakland, Californien.

Af Mads Illum Dalsgaard – mads@esm.dk

Hver eneste gang et europæisk og amerikansk hold møder hinanden i de internationale turneringer er der stor debat på de sociale medier om hvilken region, der er bedst. Igen i aften vil både Reddit, Twitter, Facebook og Twitch-chat formentlig flyde over med memes om de to regioners styrker og svagheder.

Bookmakerne er dog ikke i tvivl om, hvem der bærer favoritværdigheden, og NordicBet giver således kun odds 1,26 på en TSM-sejr, mens det giver hele 3,53 gange igen, hvis UOL spiller sig i finalen.


Unicorns virker dog stærke efter, at de i går sikkert ekspederede brasilianske INTZ e-Sports ud af turneringen med en 2-0 sejr i kvartfinalen.

På Twitter gør TSM’s danske midlaner, Søren ”Bjergsen” Bjerg, da også opmærksom på, at aftenens kamp ikke bliver en walkover for de amerikanske favoritter.

Om det bliver amerikanerne eller europæerne, der får håneretten denne gang, vil vise sig, når IEM semfinalen skydes igang kl. 19. Kampen kan følges her:

http://intelextrememasters.com/channel/esltvlol/

https://www.twitch.tv/esl_lol

Skriv et svar