Gla1ve og co. møder klokken Natus Vincere i semifinalen til ESL One Cologne.

TV2 afslører flere detaljer om ELEAGUE Majoren; Rizc og JERN bekræftet

TV2 vil i den kommende weekend vise slutspillet ved ELEAGUE Majoren, og der er netop kommet flere detaljer frem omkring deres udsendelse, som vil blive sendt på TV2 Zulu.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Esportsmagasinet kunne tidligere i dag afsløre, at TV2 havde købt rettighederne til ELEAGUE Majorens slutspil og efter flere forsøg på at få en kommentar fra mediet, så kom TV2 sportens udviklingschef, Allan Hvid, til orde.

Her kunne han blandt andet bekræfte, at det bliver Niels “rizc” Topp og Andreas “JERN” Thomsen, der skal kommentere kampene i deres studie, hvilket de gjorde for DR3 under BLAST Pro Series og ESL Pro League LAN-finalerne i Odense.

Gennem weekenden vil de ligeledes få selskab af flere esports-personligheder i studiet.

Derudover var det tydeligt, at Allan Hvid håbede på, at Astralis kvalificerede sig til den kommende weekends slutspil selvom, at det ikke ville påvirke deres udsendelse:

“Det bliver spændende at følge Astralis i dag, men det får ingen betydning for udsendelsen, som vi sender fra studiet hele weekenden”, fortalte Allan Hvid til Esportsmagasinet.

I forlængelse af dette, så blev der spurgt indtil, om esport var noget, som TV2 fremover ville satse på:

“Vi synes, at esport er spændende, men vi har ikke andet på tegnebrættet lige fortiden. Vi følger det selvfølgelig tæt, da vi ser et stort potentiale i det”, fortalte Allan Hvid til Esportsmagasinet.

Slutteligt kunne han også fortælle, at de har købt rettighederne til hele slutspillet, og at det hele vil blive vist på TV2 Zulu, og dermed er kvartfinalerne også med i weekendens udsendelse.

Herunder ses programmet for weekendens ELEAGUE Major udsendelse på TV2 Zulu:

Fredag den 26. januar

15.45-23.00: VM i Counter-Strike: ELEAGUE Major Boston – Kvartfinaler, direkte.

Lørdag den 27. januar

15.45-23.00: VM i Counter-Strike: ELEAGUE Major Boston – Semifinaler, direkte.

Søndag den 28. januar

15.45-20.00: VM i Counter-Strike: ELEAGUE Major Boston – Finalen, direkte.

Skriv et svar