Twitch udnytter Ninjas farvel

Det enorme streamer-navn Richard “Ninja” Blevins annoncerede for nogle dage siden, at han nu skifter til Microsofts streaming-tjeneste, Mixer, efter at have fast base på Twitch i flere år.

Ninjas afsked er naturligvis et stort tab for Twitch, der nu har valgt at udnytte Fortnite-streamerens farvel, mens de stadig kan. Går man ind på Ninjas Twitch-profil (og har man sin Twitch på dansk), bliver man nemlig mødt med beskeden om, at:

“Den Ninja, du leder efter, er i et andet slot! Tjek de her populære live-kanaler ud.”

De live-kanaler, der bliver refereret til, er en række af de mest populære Fortnite-streams, som bliver vist længere nede på siden.

Det ser derfor ud til, at Twitch forsøger at udnytte Ninjas navn til at holde på de Fortnite-glade seere. Det er dog stadig muligt at finde Ninjas gamle streams og højdepunkter, hvis man skulle have lyst til at se dem.

Efter Ninja, der nåede at få over 14 millioner følgere på Twitch, har forladt streaming-platformen, er der nu tæt løb om at blive den nye konge af Twitch.

Battle Royale-streameren og tidligere CS:GO-pro Michael “shroud” Grzesiek fører lige nu med 6,8 millioner følgere, men Fortnite-streameren Turner “Tfue” Tenney er kun cirka 60.000 følgere bagefter, og Tfues følgerskare stiger meget hurtigere end shrouds.

Ninjas nye streaming-profil på Mixer har allerede fået mere end 840.000 følgere.