Udskiftningerne fortsætter: NRG vil forsøge sig med ny ingame leader

De fleste ser frem til når transfermarkedet åbner i fodbold, NFL drafts og alle de forskellige muligheder, der er for, at ens yndlingshold kan forstærke sig. Rygterne svirrer for det meste året rundt, men de kan først officelt hente deres spillere i de perioder. Det er dog anderledes i CS:GO.

Amerikanske NRG har netop sat daps på bænken. Han var holdets ingame leader.

Ind på holdet har de hevet en gammel kending i form af stanislaw, der tidligere har figureret på flere store amerikanske hold. Eksempelvis Cloud9 og Optic, hvor han var med til at vinde Eleague Season 2. Det er dog ved at være lang tid siden, men nu vil NRG altså forsøge sig med den efterhånden erfarne ingame leader.

Holdet indtager på nuværende tidspunkt en syvende plads på verdensranglisten og har i en længere periode vist imponerende resultater, omend de har været meget svingende.

Stanislaw får allerede onsdag aften lov til at vise sig frem, når NRG skal forsøge at kvalificere sig til den amerikanske minor, som er den første hindring, hvis man vil kvalificerer sig til Starladder Majoren i Katowice.