Få pladser tilbage på Game Sport College til næste skoleår. Foto: Game Sport College

Unik mulighed: Få pladser tilbage på esports-college

Game Sport College er den perfekte mulighed for unge, ambitiøse esportsudøvere, som vil have den bedste esportsundervisning kombineret med uddannelse. Og der er stadig få pladser til næste skoleår.

Sponsoreret artikel

Hvad ville være federe end at få de bedste muligheder for at fordybe sig i esport og få den bedste undervisning i det, samtidig med du tager en uddannelse?

Umiddelbart ikke meget.

Netop den mulighed tilbyder Game Sport College unge, der skal i gang med en ungdomsuddannelse som f.eks. HHX, HTX, EUX-business eller EUD Business. Så der er sågar mulighed for at tage en kombineret erhvervsuddannelse og studentereksamen på blot 2 år.

Game Sport College har nemlig udover gode uddannelsesforhold et fantastisk setup til esportsudøvere. Med dedikerede gaming-lokaler med kraftfulde maskiner og godt udstyr er rammerne for at udvikle sig markant som esportsudøver bestemt til stede.

”Vi satser fortsat på at tiltrække de mest ambitiøse esports elever. Med op til 12 timers træning om ugen med dygtige trænere er alle forudsætninger på plads for at udvikle sig som spiller og som hold. Der er masser af gymnasier, der slår sig op med esportslinjer for tiden. Men de fleste steder er det breddetilbud for dem, der vil game lidt ved siden af uddannelsen, og det passer helt sikkert godt til rigtig mange unge. Vi adskiller os ved at gå efter dem, der vil noget inden for esporten – enten som professionelle spillere, managers, eventmager eller noget fjerde,” siger Søren Hofmann

Efter sommerferien begynder Game Sport College på sit andet år som ambitiøs esportsskole.

Da det første skoleår med esport er gået over al forventning, fortæller Søren Hofmann også, at Game Sport College har valgt at gøre endnu mere ud af skoleåret, som begynder efter sommerferien.

”Vi forfiner hele tiden konceptet omkring Game Sport College i tæt dialog med eleverne. I år har vi f.eks. ændret skemaet for at tilgodese, at eleverne har nemmest ved at finde kampe om aftenen. Så nu har vi primært undervisning sidst på dagen – til gengæld starter undervisningen på skolen først kl. 10.25,” fortæller Søren Hofmann

Går du og drømmer om at kombinere uddannelse med maksimalt fokus på esport samtidig, kan du være så heldig, at du allerede kan få en plads på Game Sport College efter sommerferien.

Skolen har nemlig stadig få pladser tilbage på esportslinjen, men havde fyldt i dette skoleår.

”Efter sommerferien sætter vi baren endnu højere, hvor vi går efter at finde de 30 bedste esportselever til det nye skoleår. Det skal være 30 elever, som både er uddannelsesparate og har store ambitioner på esportsområdet. Vi har allerede fundet de fleste, men vi holder tilmeldingen åben lidt endnu for at sikre os, at vi ikke lukker dørene for oplagte talenter,” siger Søren Hofmann.

Det er samtidig muligt at gå på skolen, selvom du ikke kommer fra Østjylland. Game Sport College har nemlig et college tilknyttet skolen, hvor man som studerende kan bo og få fuld forplejning.

Faktisk er det muligt at bo på skolens college for kun 2.500 kroner om måneden.

Du kan læse mere om Game Sport College her, hvor du også kan kontakte Søren Hofmann og stille de spørgsmål, du måtte have.

Skriv et svar