Foto: Skærmbillede fra HLTV Confirmed 4

Ups: JW måske afsløret gammel NiP lineup vender tilbage

Det gamle show HLTV Confirmed – et talkshow hvor ex-professionelle, professionelle og andre på CS:GO scenen diskuterer relevante CS:GO emner er vendt tilbage, og den første gæst er ingen anden end JW fra fnatic.

af Oliver Heide

Angiveligt skulle den gode gamle NiP core bestående af; friberg, f0rest, GeT_RiGhT og Xizt være på vej sammen igen, i et nyt lineup med Dignitas, hvor den sidste mand vil være norske hallzerk, der lige nu spiller for Nordavind.

Det er nemlig ingen andre end JW der muligvis er kommet til at tale lidt for hurtigt, da de kom ind på snakken i HLTV Confirmed. Du kan se klippet her, hvor han snakker omkring det:

https://twitter.com/HLTVconfirmed/status/1198935087171149825

Men som JW siger, så er det altså kun rygter bag scenen, og intet er sikkert endnu. Det vil dog højst sandsynligt være den sidste chance vi får, for at se de svenske veteraner på et hold sammen igen, hvilket JW også pointerer i interviewet.

Denne NiP core var med til at lave den famøse 87-0 win streak, vundet majors, store turneringer og modtaget MVP titler i store strømme. Dette lineup anses for at være det mest dominerende lineup i tidligere Counter-Strike.

Et af de større problemer med at få samlet dette hold, er at f0rest lige nu er på kontrakt med NiP, som den eneste af den gamle core. Han spiller på nuværende tidspunkt med twist, Plopski, Lekr0 og REZ, og holdet ligger p.t på en #9 plads i verden.

Skulle rygtet dog gå hen og være sandt, så vil Dignitas bestå af denne konstellation:

  • f0rest
  • Xizt
  • friberg
  • hallzerk
  • GeT_RiGhT

Skriv et svar