CZ75 er blevet justeret med Valves nye opdatering. Foto: via. Vavle.

Valve begejstrer med ny patch

Valve har offentliggjort nye “Release Notes, der løfter sløret for en række ændringer i CS:GO.

Skrevet af Markus Ambrosius

Vi er mange, der elsker CS:GO, men det er i sandhed et had-kærligheds-forhold.
Valve har lyttet, og spiludviklerne vil nu forsøge at mindske dine frustrationer – bl.a. ved at gøre våbene mere balanceret.

CZ:GO, M4A1-S og Mirage

CZ:GO. Et sjovt og underfundigt ordspil, hvor automatpistolen, CZ75, har overtaget halvdelen af spiltitlen. Nærmest ligesom tilfældet er det med CZ75 i CS:GO, hvor den forhadte pistol også har overtaget cirka halvdelen af spillet. Valve har nu reduceret CZ75’s skade fra 33 til 31. Pistolen er nu betydelig mindre dødelig.
Herunder kan du se, hvem CS:GO-memeren Don Haci har valgt som sin personlige MVP til DreamHack Masters Marseille. En turnering som Astralis iøvrigt vandt:

M4A1-S har forlængst tabt kampen mod sin navnebror, M4A1. Få profesionelle – og generelt få CS:GO-spillere – anvender riflen. Det vil Valve nu ændre på ved at spæde yderligere 20 patroner til M4A1-s’ magasin. Vi vurderer dog, at dette ikke kommer til at ændre særlig meget. Hér kan du se, hvorfor de profesionelle hellere vil bruge den populære M4A1.

Sidst men ikke mindst er der blevet lavet ændringer på Mirage. Og den mest nævneværdig ændring i denne sammenhæng er afgjort, at Valve har fjernet den såkaldte skybox limitation. Det vil sige, at du ikke møder nogen modstand, hvis du kaster en granat eller lignende op i luften. Den vil ikke – som det forholdte sig tidligere – møde et slags “usynligt loft”.
Denne ændring gør bl.a. at man nu kan ‘smoke’ Palace fra Bench på Mirage’s B-site. Se hvordan herunder:

Disse ændringer og mange flere kan nærstuderes hér.

[adrotate banner=”6″]

Skriv et svar