Valve har lavet ændringer på Cobblestone. Foto: Skærmbillede fra CS:GO.

Valve laver ændringer på Cobblestone

Da Halloween var over os, valgte Valve at tage temaet til sig og lave Cobblestone om til en Halloween-præget udgave. Det er nu fjernet igen, og mappet har i samme ombæring fået en lille make-over, som du kan se i artiklen her.

Skrevet af Alexander Wilson

For små to uger siden udgav Valve en opdatering, som lavede Cobblestone-mappet om til en Halloween-udgave, som gjorde mappet mørkt og uhyggeligt. Det har de nu fjernet igen samtidig med, at de har lavet nogle betydelige ændringer på mappet. Dermed ser det således ud ved A-site og CT-spawn.

(Skærmbillede fra CS:GO)

(Skærmbillede fra CS:GO)

Ligeledes har Valve lavet en betydelig ændring, da de har tilføjet tønder i drop, som gør, at man nu kan hoppe ned i drop uden det larmer lige så meget, som det gjorde før. Det kan have stor indflydelse som terrorister.

(Skærmbillede fra CS:GO)

(Skærmbillede fra CS:GO)

(Skærmbillede fra CS:GO)

Således ser ændringerne på mappet ud, men om det er nok til at få mappet tilbage i map-pool, må tiden vise. Valve har ligeledes tilføjet to nye maps, Biome og Subzero, til map-pool i matchmaking. Samtidig har de lavet en lille ændring på scoreboardet, som gør, at man nu kan se i hvilken runde et hold tidligst kan vinde kampen. Det kan du se et eksempel på herunder.

(Skærmbillede fra CS:GO)