Seagull trak en Bastion ud af ærmet på Route 66, imens koreanerne har spillet både Symmetra og Torbjörn på Eichenwalde. Bliver der special tactics i deres opgør?

Vanvittig åbningskamp: Her er kampen du skal se

Top otte er fundet til verdensmesterskaberne i Overwatch. Klokken 22.45 dansk tid spiller to af giganterne mod hinanden.

Skrevet af Emil Filtenborg 

Når BlizzCon slår dørene op for de endelige finaler i Overwatch fredag aften, bliver det med et brag af en åbningskamp. To giganter mødes i kampen om at gå videre til finale. Publikum kan forvente Overwatch på det allerhøjeste niveau, for klokken 22.45 møder Sydkorea og USA hinanden ifølge Danske Spil.

Opdateret kl 22.25: Finland spiller mod Spanien først, og først bagefter det møder USA Sydkorea. 

Hvis du kun skal se en kamp, så skal det være den.

Seagulls amerikanske hold har klaret sig overbevisende gennem hele turneringen. Gods, der vel nok er en af turnerings bedste hit scan spillere, har stort set ikke misset et skud. De fik dog ikke sejren med mod Rusland, men man må håbe, de har fundet sig selv for sydkoreanerne har været fuldstændigt overlegne i gruppespillet.

Det asiatiske hold har ikke tabt så meget som en runde endnu. Holdkaptajnen Miso kender sin Winston ind og ud og har længe været et alvorligt problem for modstandernes backlines. Samtidig viser både Arhan og EsCa enormt format på deres DPS-roller.

Derfor giver USA også pengene 4,20 gange igen på Danske Spil, imens en sydkoreansk sejr kun giver 1,20 i odds.  

Og så er der alle de andre

Imens USA og Sydkorea ser ud til at have været de fleste fans favoritter til titlen som verdensmester, venter der også nogle andre gode kampe forude.

Sverige skal spille mod Kina. Den kamp ser dog ud til at være afgjort på forhånd, hvis man spørger bookmakerne. Svensk sejr giver pengene 1,05 igen, imens en kinesisk overraskelse giver 8,50 tilbage.

De to andre kampe er Rusland – Frankrig. I den anden kamp skal Spanien besejre Taimou og de andre finnere. Taimou er i manges øjne en af de bedste McCrees i verden, så det kan vise sig at blive besværligt, selv om Overwatch selvfølgelig er en holdsport.

ow-optakt-blizzcon

Seagull trak en Bastion ud af ærmet på Route 66, imens koreanerne har spillet både Symmetra og Torbjörn på Eichenwalde. Bliver der special tactics i deres opgør?

 

 

Skriv et svar