Kobbe og Splyce tabte deres tiebreaker i kampen om andenpladsen. Foto: Twitter.

Vanvittig afslutning på EU LCS

I går aftes skulle det afgøres, hvilke hold, som skulle videre til slutspillet. Inden kampene skulle i gang havde fem hold stadig muligheden for at besætte de resterende to pladser.

Skrevet af Miki Jørgensen

Én ting virker sikkert: Det nye bedst-af-én skaber spænding. Og netop det var der stadig nok af, da de sidste fem kampe af den regulære sæson skulle afgøre, hvem der kom i slutspillet og have muligheden for at komme til København.

Fnatic havde sikret sig førstepladsen, og Unicorns of Love kunne ikke nå en af de sjove pladser, men ellers var der masser af spille om.

Splyce med danske Kasper “Kobbe” Kobberup stod med fine muligheder for at få andenpladsen og derved direkte kvalificere sig til semifinalen. “Kobbe” har været en af de bærende kræfter på holdet og igen stod intet i vejen for danskeren, og det blev til en sikker sejr over Giants.

Men G2 kunne komme i vejen. Med Martin “Wunder” Hansen i toplane kunne de stikke en kæp i Splyce-hjulet. Og det var præcis hvad der skete. Og da de to hold var 1-1 i indbyrdes kampe skulle der en tiebreaker-kamp til at afgøre kampen om andenpladsen. G2 viste rutinen og vandt til stor glæde for “Wunder”, som gerne vil spille i Danmark.

I den anden ende af ligaen var der om andet endnu større spænding. Misfits, H2k, ROCCAT, Schalke 04 og Giants havde alle chancen for at tage én af de to pladser i slutspillet. Giants tabte – som skrevet – til Splyce.

H2k og ROCCAT stod i en direkte duel. Førstnævnte har haft en rutsjetur af en sæson. De begyndte 1-7 men har siden fået vendt deres spil og stod nu med muligheden for at komme i det forjættede land. En chance de ikke glippede. ROCCAT var nu afhængige af de andre kampe, men uanset hvad var de sikret en tiebreakerkamp.

Misfits med Chres “Sencux” Laursen vandt deres kamp, men da de var dårlige indbyrdes end alle deres konkurrenter var sejren irrelevant. En stor skuffelse for holdet, som var i finalen ved seneste split.

Schalke 04 skulle nu vinde over Fnatic for at tvinge ROCCAT ud i en tiebreaker, men vinderne af den regulære sæson var for stor en mundfuld for de blåklædte.

Det store puslespil endte med, at Fnatic og G2 er gået direkte i semifinalen. Team Vitality fik 4. seed og skal op mod H2k og Splyce skal møde Team ROCCAT.

Med danskere på tre af holdene er der dermed gode muligheder for, at en af dem på scenen til finalen.

Skriv et svar