LCD er tilbage med en ny sæson, hvor hele setuppet er ændret en smule.

Ventetiden er ovre: Ny sæson af LCD er i gang

Efter 2 måneder vender League Championship Denmark tilbage i dag med en kortere sæson, nye hold og ny format.

Skrevet af Victor Nyborg

Den nye sæson af League Championship Denmark stater i dag. Med denne nye sæson byder det på en masse ændringer, både på hold fronten men også hvordan League Championship Denmark vil blive afholdt i fremtiden.

Til at starte med kan vi byde velkommen til Copenhagen Flames, Serpent Gaming og Wicked Gaming som de nyeste hold i ligaen. Egedal Esports var det oprindelig hold der kvalificerede sig, men Copenhagen Flames opkøbte deres plads i ligaen. Ud over de nye hold har vi også fået et nyt navn til Roligan eSport. De skifter navn til Bucks Vipers efter deres nye hovedsponsor.

Oven på det nye hold, er der også kommet flere udlændinge til i denne sæson. Slovenske Kektz med fortid i LDLC og ASUS ROG Army bliver en del af Copenhagen Flames. Horsens Esport har også hentet deres første udenlandske spiller i finske support spiller Selfway, som er helt ny på League of Legends scenen.

Til sidst har Singularity igen fået udenlandske spillere, i deres tyrkiske AD Nøac, som spillede Nordic Championship med nDurance Gaming og senest tyrkisk challenger series med Team Cappadocia.

Formatet bliver også ændret fra denne sæson og alle andre i fremtiden. Fra nu af vil sæsonen bestå af 7 runder, en halvering af de to tidligere sæsoner. Det vil betyde at de skifter double round robin ud med single round robin. Men oven i det, så udvider de også til 4 sæsoner i løbet af et år. Vinter-, forår-, sommer- og efterårs-sæson.

Grundet de ekstra sæsoner, bliver præmiepuljen nedsat fra 40.000 til 30.000 kroner. Alle de præmiepenge er ikke til playoffs længere. 60 procent af præmiepuljen bliver udbetalt til top fire i den regulærere sæson, hvor af de sidste 40% er til playoffs.

Sammen med den nye sæson lancerer League Championship Denmark sin nye hjemmeside, https://www.leagues.gg/

Dette vil for fremtiden være det nye hjem for alt information omkring League Championship Denmark, såsom statistiker, tabellen og andet indhold.

De otte hold i LCD i denne sæson er derfor:

GGE, Serpent Gaming, Horsens Esport, Team Singularity, SuperNova Red, CPH Flames, Bucks Vipers, Wicked Gaming.

Skriv et svar