Credit: Shutterstock

Verdens dyreste videospil

Selvom videospil først kom frem i slutningen af forrige århundrede og dermed sammenlignet med andre genstande er relativt ungt, er det stadig gammelt nok til der nu kan tjenes enorme summe på ‘vintage’ modeller. Det skriver Gamespot.

Super Mario i original emballage

Online på Heritage Actions finder vi Super Mario Bros til intet mindre end 300.000 dollars, hvilket i danske kroner svarer til cirka 1.895.143,80 danske kroner. Spillet kommer fra midt i produktionen af spillet, altså mellem 1986-1987.

Den nuværende pris bliver dog ikke den endelige. Den endelige afsløres først i aktionen, der går fra d. 1.-4. april.

Nintendo slår rekorder

Der er tydeligvis noget med Nintendo, for sidste år blev der en prototype af Nintendo PlayStation solgt for 380000 dollars. Konsollen blev aldrig lanceret af Nintendo, der trak sig ud af aftalen. Årsagen til at navnet lyder bekendt er fordi at Sony selv fortsatte med projektet til deres egen konsol.

Køberen med de dybe lommer var pets.com skaberen Greg McLemore, der slog Orcolus stifteren Palmer Luckey.

Mario og PokémonDet er ikke kun Mario af Nintendos udgivelser der er populært. Et andet spil, udgivet af Nintendo er Pokémon, der kan fejre sin 25 års fødselsdag. Derudover udgives der, ligesom i Mario serien, stadig spil. Pokémon Legends: Arceus rygtes at komme til næste år, med en helt ny tilgang til serien.