Marco "Snappi" Pfeiffer og resten af OpTic-mandskabet møder ENCE i en kamp om en Major-plads. Foto: DreamHack via Flickr

Verdensranglisten opdateres: Heroic overhaler North

Verdensranglisten er endnu engang blevet opdateret, og det har medført, at Heroic nu overhaler North. Dermed er der ny rangering af de tre bedste hold i Danmark, hvor North lige nu ses på som værende det tredjebedste mandskab.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

I kølvandet på cs_summit 2 har hltv opdateret deres verdensrangliste, og her er der interessante nyheder, da Heroic overhaler North.

North går ellers tre pladser frem til en 13. plads, men Heroic er blevet tildelt hele otte pladser efter deres flotte præstation ved cs_summit, hvor de formåede at få en flot fjerdeplads.

Dermed er Heroic nu Danmarks andenbedste hold ifølge hltv’s verdensrangliste.

En anden interessant ændring er amerikanske Torqued’s indtog på en 23. plads. Det er tre af det tidligere iBUYPOWER-hold, som blev udelukket fra CS:GO tilbage i 2014, men efter deres flotte præstation ved cs_summit, så er de endnu engang tilbage.

Astralis beholder deres syvendeplads, mens FaZe stadig indtager toppen efterfulgt af SK Gaming og Cloud9. Hele verdensranglisten kan ses lige her.

Skriv et svar