Cyberpunk 2077 er et af forårets meget ventede spil. Foto: CD Projekt Red

Vi ser frem mod 2020: Syv af næste års mest ventede spil

2019 er så småt ved at rinde ud, og sikke et år det har været for spilverdenen. Men selvom dette år snart er forbi, betyder det ikke at spilbranchen ligger på den lade side. 2020 har masser af spændende titler i støbeskeen, så vi har samlet en liste over de spil, på tværs af platforme, som man kan glæde sig til i det nye år.

af Peter Skjøtt Poulsen

20 marts | Animal Crossing New Horizons (Nintendo Switch)

Fans af Animal Crossing har måttet væbne sig med tålmodighed, efter spillet blev udskudt fra en sen 2019 udgivelse, til en tidlig 2020 udgivelse, men nu er ventetiden heldigvis snart forbi. Er du fan af franchisen eller ejer en Nintendo Switch, kan du roligt skrive denne titel på din indkøbsseddel for det nye år.

31 marts | Vampire: The Masquerade, Bloodline 2 (PC, Xbox One, PS4)

Spillet der oprindeligt er baseret på det populære brætspil, foregår i en verden kaldet ”The World of Darkness”. Spillet vil komme til at følge historien om et menneske fra Seattle, som vågner op som vampyr efter at være blevet myrdet. Spillere må derefter lære at justere efter vilkårende i livet som vampyr, og blive medlem af en af de 5 blodklaner. Hvilken klan du vil være med i kan du glæde dig til at finde ud af, når spillet lander i slutningen af marts.

1. Kvartal | Spongebob Squarepants : Battle for Bikini Bottom ”Rehydrated” (PC, Xbox One, PS4)

Spillet om vores allesammens ynglingssvamp blev oprindeligt udgivet i 2003, men er nu tilbage i en ny og rehydreret udgave til moderne platforme. Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom anses af mange for at være lidt af en kultklassiker, og med en ny multiplayermode er mange fans ivrige efter endnu engang at kunne redde Bikini Bottom sammen med Spongebob og alle hans venner.

29 maj | The Last of Us Part II (PS4)

The Last of Us Part II, blev første gang teaset tilbage i december 2016, og fik tidligere i år en officiel udgivelsesdato i Februar. Denne er imidlertid blevet ændret til slutningen af maj, hvilket ikke just gør forventningens glæde mindre. Spillet agerer fortsættelse til det ikoniske PlayStation 3 spil fra 2013, som af mange anses for at være blandt de bedste spil i historien. Spillet vil foregå 5 år efter hændelserne i det første spil, og have den kvindelige hovedrolle Ellie, som omdrejningspunkt (så vidt vides). Dette er en af de mest elskede PlayStation spil på både PS3 og PS4 (takket være en remasterering), så naturligvis er alle konsolspillere helt oppe at køre over endelig at kunne spille et nyt spil i serien.

16 april | Cyberpunk 2077 (PC, Xbox One, PS4)

Det er meget muligt at vores dronning har fødselsdag den 16 april, men har du bare en lille smule gamerblod i årerne, så ved du godt at det vigtigste på lige netop den dato, er og bliver at CD Projekt Red’s nye spil, Cyberpunk 2077 udkommer. Skabt af studiet bag det hæderkronede The Witcher 3: Wild Hunt, er dette nok en af de mest hypede og ventede spil til at udkomme i det nye år. Spillet foregår i Night City, Californien, hvor vi følger karakteren V. Spillet vrimler med lyssky handler og bandekrige der kæmper om kontrol over underverdenens dominans. Byen vrimler med hjemløse, robotter og korrupte magthavere. Udover dette, og så en yderst omtalt cameo af Keanu Reeves, ved vi faktisk ikke ret meget om spillet endnu, men spilles, det skal det!

2. Kvartal | Dying Light 2 (PC, Xbox One, PS4)

Som opfølger til det første Dying Light spil fra 2015, får vi i løbet af 2020 Dying Light 2. Meget lig det første spil, er det et rollespil hvor dine handlinger får uforudsigelige konsekvenser, og gameplay er en god blanding af parkour og panik når zombiehorderne kommer efter dig. Eftersom at det oprindelige Dying Light er så spændende og skræmmende en oplevelse, og fordi Dying Light 2’s map eftersigende er 4 gange så stort, betyder det masser af hæsblæsende timers underholdning og udforskning.

4. Kvartal | Monstrum 2 (PC, Xbox One, PS4)

Kan du godt lide at lege gemmeleg? Hvis ja, så er Monstrum 2 nok lige et spil for dig; I hvert fald hvis du også godt kan lide gemmeleg med horror-elementer. Monstrum 2 er et 4v1 adventure/horror spil hvor hold med 4 spillere skal gemme sig for et modbydeligt monster. Co-op er nøglen til at kunne flygte før monsteret finder og fanger alle spillere. Spillet vil foregå på en kæmpemæssig fæstning ude i havet, og hvert spil vil være en ny bane hvor spillere vil blive nødt til at undersøge og huske banens kringlede veje udenad, for at kunne slippe væk. Lyder det som noget for dig og dine venner, så glæd dig til sidste kvartal af 2020!

Dette er vores 7 mest ventede spil i 2020. Hvilke spil ser du mest frem til? Lad os høre hvad du glæder dig mest til at spille i det nye år!

Skriv et svar