Gla1ve og co. møder klokken Natus Vincere i semifinalen til ESL One Cologne.

Video: Astralis slog North eftertrykkeligt

Astralis gjorde det onde ved North, da de tidligere på dagen mødtes i ESL Pro League. Device og co. cementerede dermed deres position som Danmarks bedste CS:GO-hold.  

Skrevet af Markus Ambrosius

The Danish Derby blev aldrig den tætte affære, som et ægte derby i sagens natur fortjener. Det blev derimod – som bookmakerne forudså – et Astralis-show uden sidestykke. Uden dansk sidestykke i hvert fald. Der blev sat en tyk streg under, at Astralis er Danmarks bedste CS:GO-hold.

Inferno var en ensidig affære

Astralis så sig ikke tilbage på første map, da de vandt komfortabel over North.
North var dog selv hurtige til at gribe i egen barm, da de med dette typisk dansk-ironiske tweet, udtrykte deres skuffelse over halvlegsstillingen på Inferno:

Kommentatorerne opsummerede Norths opgivenhed på glimrende vis, da de sagde, at man som North-spiller umuligt kunne vide, om man skulle grine eller græde, da Xyp9x næsten clutchede en 1v5 i slutningen af første map. Kun forhindret af Valde, der kunne desarmere bomben, men lige lidt hjalp det. Astralis vandt Inferno 16-4.

Xyp9x’ »xyp9nske« 4K kan ses i klippet herunder:

Nuke gav omvendt smæk for skillingen

De to hold fulgtes ad på Nuke. North stak engang imellem næsen frem og havde generelt teten igennem opgøret. Lige indtil Astralis valgte at skrue tempoet op. Gode eksekveringer og storform af Dupreeh og Device sænkede i sidste ende North. Astralis vandt Nuke 16-11.
Astralis vinder begge maps, og North ligner på nuværende tidspunkt ikke et hold, der for alvor udfordrer Astralis’ position som Danmarks bedste CS:GO-hold.

… Og hvad angår Magisk og Kjaerbye, som vel nok var den helt store fortælling i forbindelse med dagens opgør, ja, de gjorde ikke det helt store væsen af sig. Ingen af dem havde afgørende indflydelse på opgøret.

Skriv et svar