Kristian "k0nfig" Wienecke står midt i en dramakrise. Foto: Skærmbillede fra Twitch

Video: Første afsnit af ny dokumentarserie om OpTic

For omkring en måned siden blev det offentliggjort, at de tre danske spillere Kristian “k0nfig” Wienecke, René “cajunb” Borg samt Nicklas “gade” Gade blev hentet til det nye OpTic-hold. I dag er første afsnit af en ny dokumentarserie om holdet udkommet.

Skrevet af Alexander Wilson

Det kom som en overraskelse for de fleste, da de to tidligere North-spillere, k0nfig og cajunb, tog med gade fra akademi-holdet over Atlanten for at være en del af det nye OpTic-mandskab.

I dag er det første afsnit af en ny dokumentarserie om holdet landet. I den første episode bliver man taget med om bag kulisserne, da holdet mødes i Frisco i Texas. De to tidligere OpTic-spillere Shahzeb “ShahZaM” Khan og Peter “stanislaw” Jarguz fortæller om de tidligere oplevelser i OpTic. De fortæller, hvorfor de er så glade for at være tilbage i OpTic, og hvorfor de tror, at det nye mandskab er stærkere end nogensinde.

Afsnittet handler mest af alt om ankomsten, og holdet er blandt andet ude og kigge på en sofa til det nye bosted for spillerne. Dokumentarserien hedder Insight, og første afsnit kan ses herunder.

I nat spillede holdet mod verdens tredje bedste hold, Cloud9, i ESL Pro League NA, hvor de dog tabte 8-16 på Train, men vandt 16-4 på Mirage. I nat går det igen løs for holdet, når de møder Casper “cadiaN” Møller og resten af Rogue klokken 04:40

Skriv et svar