Det nye Infinity Sword skabe kaos ved nattens Winter Royale-turnering. Foto: via. Epic Games.

Video: Nyt Infinity Sword skaber kaos ved $1 mio.-Fortniteturnering

Epic Games introducerede i går et nyt våben i Fortnite, The Infinity Sword. Det kan du læse mere om her.

Epic Games introducerede i går The Infinity Sword. Et helt nyt close combat-våben, der minder meget om den tidligere Infinity Gauntlet. Det nye sværd fik sin competitive debut i Winter Royale-turneringen i går.

Esports ready?

De fleste spiludviklere er meget varsomme med at introducere nye våben i deres spil. For slet ikke at tale om at introducere våbnene i de tilhørende pro-turneringer.

Valve ventede f.eks. med at implementere deres nye MP5 i metaen, arrangørerne bruger ved events. Ligeledes går der nogle uger, før nye maps og heroes kan tage turen fra casual gameplay til competitive gameplay i Overwatch.

Epic Games hviler derimod ikke på lauerbæerne. På trods af den store præmiesum, og selvom flere af deltagerne har brugt månedsvis på at træne op til Winter Royale-eventet, så rammer deres nye våben serveren samtidig, hvad end du sidder i din mors kælder eller til en pro-turnering.

Herunder kan du se, det vanvid, der udspillede sig i går:

Mange brugere på de sociale medier har påpeget den slående lighed mellem Overwatch-helten Genjis Dragonblade og The Infinity Sword.

Hvad synes du? Bør Epic Games give deltagerne tid til at lære våbnene at kende eller er det ok?

Skriv et svar