Skærmbillede fra Twitch / LegacyOCE

Video: Pro CS:GO-caster ringer til mor under kamp

Det kan være svært at få sine forældre til at acceptere, at man bruger meget af sin tid foran skærmen. Også selvom det er ens levevej.

Vi kender det alle sammen: aftensmaden er klar, men man er fanget midtvejs i et computerspil, som ikke tillader, at man pauser. Scenariet ender oftest med kold mad og dårlig stemning.

Men de fleste tænker nok, at det ikke gør sig gældende for profferne – folk, der har opbygget så stor en ekspertise indenfor et computerspil, at de kan leve af det.

Men tro om igen. Mor vil altid være mor, uanset hvor mange penge, du har tjent på at skyde headshots.

Og det var præcis det, som australiske CS:GO-caster Mitch ’Conky’ Conky oplevede, da han for nylig kommenterede en kamp mellem Legacy Esports og Chiefs eSports Club.

Uforudset overtime

Da kampen ender i overtime, går det op for casteren Mitch Conky, at han uundgåeligt vil komme for sent til en aftale, han har med sin mor.

Mitch vælger derfor at ringe sin mor op midt i kampen. Til stor underholdning for de seerne, men til stor skuffelse for moderen, der tydeligvis ikke er tilfreds med nyheden. Du kan se det underholdende klip herunder.

En kommentar

Skriv et svar