Screenshot af Olofmeister i reklame for DRKM fra Youtube

Vilde rygter: Dennis og Olofmeister væk fra Fnatic og Zeus tilbage til NaVi

Det ser ud til, at der er store ændringer på vej blandt nogle af verdens bedste hold inden for CS:GO, da det ligner Fnatic er i opløsning samtidig med, at Major-vinderne er på vej til at miste deres kaptajn til hans gamle hold, NaVi.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Fnatic samt NaVi var blandt de hold, der skuffede ved PGL Majoren i Krakow, og allerede nu har NaVi skiftet to spillere ud, men det interessante er hvilke to, der er på vej ind.

Her er der nemlig de helt vilde rygter i gang, da det blandt andre er deres gamle taktiske leder “Zeus”, som rygtes til at blive en del af holdet igen.

Det ses blandt andet på det billede, som de har smidt op på deres instagram, at to ud af de tre spillere, “Zeus”, “electronic” eller “ANGE1” er på vej ind på holdet.

Det bliver sandsynligvis en kamp mellem Zeus og ANGE1, da disse to spillere begge fungerer som taktiske ledere, men om Zeus er villig til at forlade sit Gambit-hold, som han ledte til sejr ved PGL Majoren, er det helt store spørgsmål.

Kigger man på et hold som Fnatic, ligner det ifølge den anerkendte Yee-lmao1, at “Dennis” og “Olofmeister” er på vej ud af holdet. Her skulle Olofmeister have et tilbud fra FaZe liggende, som endnu er uvist, om han godkender.

På den anden side vil Fnatic hive deres taktiske leder fra deres akademi hold op, og dermed vil den unge “Golden” sandsynligvis få chancen blandt verdenseliten.

Ligegyldigt hvad ser det ud til, at vi går en masse ændringer i møde, så der er ikke andet for end at følge godt med i de næste par dage.

Skriv et svar