Astralis bliver PanzerGlass-atleter sammen med Cristiano Ronaldo. Foto: Astralis

Vildt: Astralis og Ronaldo hyret af dansk virksomhed

Man ville umiddelbart ikke tro at Astralis og Ronaldo skulle have noget tilfælles, men det er der blevet ændret på, da de begge er blevet hyret af den samme danske virksomhed.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Der er tale om den hurtigtvoksende virksomhed kaldt PanzerGlass, som til dagligt sælger beskyttelsesglas til smartphones.

Den danske virksomhed solgte deres første produkt i 2014, og i dag rummer virksomheden 57 medarbejdere, mens de ligeledes sælger produkter i over 30 lande.

Nu har den danske virksomhed hyret Cristiano Ronaldo og Astralis, der fremover skal promovere virksomheden.

En af bagmændene bag PanzerGlass, Michael Brønd, fortalte følgende omkring samarbejdet med Astralis:

– Astralis er blandt de bedste i verden inden for deres felt, så vi deler samme ånd og ambition. Derudover har både PanzerGlass og Astralis stærke danske rødder, men opererer begge på den globale scene, siger Michael Brønd, der er Global Marketing Director hos PanzerGlass, til Fyens.dk.

Ligeledes var der også glæde at spore ved det nye samarbejde med Cristiano Ronaldo, der ellers fra start af ikke havde turde håbe på, at det ville være muligt at få stablet en aftale på benene med verdensstjernen.

–  Som virksomhed vil vi gerne spejle os i nogle af de ting, CR7 står for, som for eksempel passion, drive og kvalitet, og samtidig er CR7 selvfølgelig et enormt stærkt brand med en imponerende digital tilstedeværelse, siger Michael Brøndsted til Fyens.dk.

Skriv et svar