Vilkår og betingelser for nyhedsbrev

Velkommen til Esportsmagasinets nyhedsbrev.

Ved at abonnere på Esportsmagasinets nyhedsbrev erklærer du, at du har læst og forstået disse vilkår og betingelser, at du accepterer disse vilkår og betingelser, og at du accepterer at modtage nyhedsbrevene.

Esportsmagasinet kan til tider ændre disse vilkår og betingelser, og når du fortsætter med at abonnere på nyhedsbrevene, betragtes det som en accept på de ændrede vilkår.

Du kan altid læse de gældende vilkår og betingelser på denne side.

Afmelding:

Hvis du måtte ønske at afmelde dig vores nyhedsbrev, skal du følge følgende proces:

Klik på dette link og indsæt din mailadresse: https://esportsmagasinet.us14.list-manage.com/unsubscribe?u=6197db490bc903df83af79a44&id=3217434433

Så er du afmeldt.

Databeskyttelse:

De oplysninger, du giver os, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, er med det primære formål, at vi er i stand til at holde dig opdateret og kan sende dig vores nyhedsbrev med nyheder, tilbud, invitationer eller lignende.

Afgiver du ikke disse informationer, kan det være umuligt for os at levere nyhedsbrevet til dig.

Din mailadresse opbevares efter den gældende europæiske databeskyttelseslov, og vi tager alle rimelige skridt for at sikre, at dine personlige oplysninger håndteres sikkert og korrekt.

Alle vores samarbejdspartnere, herunder f.eks. MailChimp, opererer også efter gældende EU-lov, og du vil derfor ikke modtage mails fra andre end Esportsmagasinet, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Når du afmelder dig, sletter vi ligeledes de oplysninger, vi måtte have på dig, fra systemet.

Ansvarsfraskrivelse:

Nyhedsbrevene fra Esportsmagasinet har det udelukkende formål at være informerende, og det er derfor ikke udtømmende eller vejledende.

Esportsmagasinet bruger rimelige ressourcer på at sikre, at al information i nyhedsbrevene er korrekte og retsvisende. Esportsmagasinet kan dog ikke garantere, at al information i nyhedsbrevene er korrekte og præcise, men vi gør vores ypperste for at sikre det.

Nyhedsbrevene kan indeholde links eller referencer til tredjeparts hjemmesider. Esportsmagasinet er ikke ansvarlig for og hæfter ikke for indholdet på disse hjemmesider. Åben og brugen af disse hjemmesider sker for egen risiko.

Esportsmagasinet garanterer altså ikke, at det skulle være fejl eller lignende i nyhedsbrevene.

I den udstrækning, som loven tillader det, frasiger vi os ethvert ansvar for tab, skader eller kvæstelser, der er opstået ved din adgang til eller manglende adgang til nyhedsbrevene, din modtagelse af skadelig software eller din tillid til informationer fra eller via nyhedsbrevene.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, har du ansvaret for, at de angivne informationer er korrekte. Esportsmagasinet kan til enhver tid suspendere eller annullere dit abonnement.